ריח פה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/02/2011 | 19:03 | מאת: אבי

שלום ד"ר אני סובל מי ריח פה מאז שאני מכיר את עצמי הייתי אצל רופא שינים הוא אמר לי הכל תקין עכשיו לקחתי כס ונגעתי בשקדים היה ריח רע מאוד הריח שאני מריח מגיל קטן וזה ב100 אחוז הבעיה השקדים שלי גדולים וממש ליד הלשון יש לי אזור של חלק מהשקדים ואני נגעתי עם כס והיה שם ריח רע זה מקום ליד הלשון וזה הבעיה שלי 100אחוז השאלה שלי העם אוכל לעשות ניתוח שקדים מלא השמח לתגובה תודה

שלום אבי ראשית תפנה לבדיקת רופא אא"ג. ריח רע מהפה יכול לנבוע גם עקב חומציות יתר של הקיבה או הפרעה בדרכי המרה. במידה ומשתכנעים שהמקור הוא השקדים ניתן לשקול ניתוח לכריתת או שיוף של השקדים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

18/02/2011 | 21:40 | מאת: אבי

השמח עם תפנה אותי לגורם המטפל בזה מספר כבתובת תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים