כולסטאטומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/02/2011 | 17:51 | מאת: ורד

שלום רב, הבן שלי סובל מאז גיל 6 (היום בן 15.5) מכולסטאטומה. הוא מטופל ע"י ד"ר בני נגריס (קיבלתי המלצה עליו מהרב פירר) ועבר כבר 3 ניתוחים. כעת הכולסטאטומה חזרה שוב. לאחרונה קיבלנו המלצה על פר' מיכל לונץ והיינו אצלה בביקור יעוץ שהמליצה לעשות שוב את הניתוח להסרה של הגידול ולא לשינוי מבנה האוזן והניתוח האגריסיבי יותר. האם מכירים אותה והאם היא מומחית בניתוחים מסוג זה? תודה

שלום ורד אין זה תפקיד הפורום להמליץ על רופאים ספציפיים ד"ר גורדין

20/08/2012 | 10:33 | מאת: דן

אני נמצא באותו מצב, הייתי אצל פרופסור לונץ ואני נפגש גם עם בני נגריס. מה לבסוף הייתה החלטתך? מי ניתח? איך היה? תודה מראש,

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים