תינוק בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/02/2011 | 23:23 | מאת: אביתר

שלום בני בן חודשיים וחצי ביומיים האחרונים יש ירידה בתיאבון ללא חום או דברים חריגים אף סתום כבר יותר משבוע שמים לו מי מלח וטיפות מלח וכאלה גם בצל אנחנו מנסים . האם הדברים קשורים או שיש לכל בעיה פתרון אחר שכחתי לציין כי לא עשה יציאה יום וחצי רק פיפי תודה אביתר

מה השאלה ? נשמע כמחלה וירלית קלה. טיפול בעיקרו סימפטומטי. כדאי לפנות לרופא ילדים במידה ואין הטבה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים