שינה לאחר הוצאת שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/12/2010 | 10:02 | מאת: יעל

לפני שבוע נותח בני בן השנה להוצאת שקד שלישי עקב שקד חוסם שגרם להפסקות נשימה חלקיות בשינה (12.5 הפסקות נשימה בשעה על פי מעבדת שינה). נכון להיום הילד חזר לתבנית השינה הקבועה שלו - מתעורר כל שעה בממוצע בלילה. האם אמור היה להיות שיפור מיידי, או שמדובר בתהליך שלוקח זמן? האם כדאי לדעתך לבצע מעבדת שינה חוזרת? האם ייתכן שהילד עוד סובל מכאבים? תודה.

שלום יעל הכי סביר שהיקיצות נובעות מכאבים ואולי גם מפחדים בעקבות הניתוח. בד"כ התופעה חולפת לאחר מספר ימים נוספים. במידה ויש עדיין נחירות כדאי לפנות לרופא המנתח. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

11/12/2010 | 21:48 | מאת: יעל

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים