אוזן בולטת ואדומה מאחורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/11/2010 | 08:55 | מאת: אלה

אצל בתי בת שנה וחודש מאתמול האוזן השמאלית נהייתה בולטת ואדומה מאחור.וכואבת רק כאשר נוגעים בה. רופא ילדים קבע שזה דלקת אוזן חיצונית ונתן תרופה בשם דזורן. 3 טיפות 8 (שמונה) פעמים ביום לשלושה ימים. בבית מרקחת מאד התפלאו לכמות כזאת. האם באמת זה המינון המקובל?

שלום אלה טיפות שציינת נלקחו 3-4 פעמים ביום, אין צורך ביותר. אני מציע לך לפנות לרופא אא"ג בהקדם האפשרי או לפנות למיון של אחד מבתי החחלים כוון שלפי גיל הילד והממצאים שתארת אני לא משוכנע שמדובר בדלקת חיצונית. חשוב לשלול דלקת אוזן תיכונה ומסטואידיטיס. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348

18/11/2010 | 07:51 | מאת: אלה

אם זה דלקת באוזן תיכונה, אז הדזורן לא ישפיע? צריך אנטיביוטיקה אחרת?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים