שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/11/2010 | 00:48 | מאת: יפעת

לקחתי את בני לרופא אף אוזן גרון, והוא אמר שיש לו שקד שלישי. הילד בן שנתיים. הרופא אמר שצריך לעשות ניתוח להוציא את השקד השלישי. 1. יש תחליף לניתוח? 2. האם יש סיכון לניתוח הנ"ל? תודה רבה מראש

שלום יפעת לכל ניתוח יש סיכון. לא מסרת שום מידע על תלונות הילד ומשכם. מבצעים ניתוח זה רק כאשר יש תסמינים של חסימה אפית ממושכת (למשל נחירות ליליות, שינה עם פה פעור ונוזלים באוזניים). בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים