עזרה בבקשה ...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/11/2010 | 01:13 | מאת: מחבר 20

שלום ד"ר אריה אני בן 20 ויש לי שאלה הייתי חולה עם כאבי גרון חזקים ונזלת ושיעול במשך 3 ימים אחרי יומיים עבר לי הכאבי גרון ונשאר לי השיעול והנזלת ואחרכך קרה הדבר הבא : יש לי התנפחות עם כאבים מתחת לסנטר נבדקתי באולטרא סאנוד רשום 7mm X 7mm הבנתי שזה דלקת התנפחות הלימפה מתחת לסנטר + חשש לדלקת בבלוטת הרוק קיבלתי תרופה AUGMENTIN 875 MG TABLETS חום חוזר על 37.1 הרופאה שבדקה אותי הייתה רופאת א.א.ג נוטל את התרופה כבר יום חוץ מהתרופה הזאת אני יכול לקחת עוד משו שיזרז את התהליך ההתרפות כמו קומפרס או איזה תרופת סבתא מסוימת יש לציין כשנולדתי היה לי אבסס בצד שמאל ועשו לי ניתוח אחרי לידה יכול להיות שזה חוזר על עצמו או שזה סתם זיהום שיעבור

שלום במידה והזיהום הוא בבלוטות הלמפה אין טיפול נוסף מלבד האנטיביוטיקה. אם הזיהום/ דלקת בבלוטות הרוק ניתן להוסיף מציצה של סוכריות לימון או לימון חי. כמו כן מכייחים למיניהם דוגמת SIRAN יכולים לעזור. ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים