אי נוחות בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/10/2010 | 15:32 | מאת: תמיר

שלום, אני בן 19, אני לא מעשן, אבל מאז יום שבת אני מרגיש אי נוחות בגרון (הצד השמאלי של הגרגרת). שכבתי במיטהופתאום הרגשתי "קלאק" באזור של הגרוגרת. מאז יש לי אי נוחות בגרון. אני מרגישכאילו יש לי משהו תקוע בגרון (כמו פיסת מזון). אז אני בולע רוק כדי להקל על תחושת אי הנוחות, אך ללא הצלחה. מודה לך מראש!

שלום תמיר נשמע כמו מתיחה של שריר או משהו דומה. קרוב לודאי שאין סיבה לדאגה. כלכלה רכה ומשכך כאבים יכולים להועיל. במידה ואין שיפור פנה לבדיקת רופא אא"ג ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים