ניתוח כפתורים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/09/2010 | 16:52 | מאת: קארין

אני בת 60, יש לי נוזלים באוזניים זה כמה שנים וירידה בשמיעה עקב כך. הומלץ לי ניתוח כפתורים לשחרור הנוזלים. אך אינני מוצאת כל חומר כתוב בנושא ניתוח כפתורים למבוגרים, רק לילדים. האם נהוג לעשות ניתוח כזה גם למבוגרים?

שלום קארין האנטומיה זהה וכך גם הפעולה הניתוחית. פטוש התופעה פחות שכיחה במבוגרים ובנוסף ניתן לבצע את הפעולה הניתוחית תחת הרדמה מקומית במבוגרים בברכה ד"ר גורדין

14/03/2013 | 15:20 | מאת: מירי

אמא שלי בת 61 צריכה לעבור ניתוח סינוסים וכפתורים מקוון שהשמיעה נפגעה כתוצאה מהנוזלים. האם השמיעה תחזור אליה אחרי הכפתורים.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים