תינוק מחרחר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/09/2010 | 13:49 | מאת: ימית

שלום לך! בני בן 5 חודשים מחרחר ומשתעל חזק מאוד עושה רושם מאוד שזה מהריאות חום אין לו ונזלת אין הרופאה שלי אומרת שצריך אנילציה אבל זה לא עוזר מה לעשות ממה זה?

שלום ימית קרוב לודאי שהגורם מחלה וירלית. אינהלציה בהחלט יכולה להטיב. גם מעקב רופא הילדים אצוי ד"ר גורדין

06/09/2010 | 12:49 | מאת: דורית

הי, מנסיון של אינהלציות מרובות עברתי לטיפולים בשיטת חדר המלח. מהרגע שמלאו לבתי 4 חודשים עשיתי לה סדרת טיפולים ובנוסף רכשתי עבורה מנורת מלח אותה הפעלתי בלילות. השילוב של אלו הביא לכך שהפסקתי אינהלציות, החרחורים חדלו, השינה רצופה טפו טפו טפו. מומלץ בחום לנסות מבין השיטות המשלימות!!!

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים