כשלון בברה.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/07/2020 | 19:21 | מאת: Efi

היי, בני נכשל בבדיקת סינון באוזן ימין ולכן הוזמן לבדיקת ברה. בבדיקת ברה הוא שוב נכשל באותה האוזן. בנוסף, זמן ההולכה בגזע המוח בצד שמאל דווקא הוא ארוך משמעותית מהנורמה. שאלתי היא האם ייתכן שבדיקת ברה נוספת תהא תקינה? האם ברה זו בדיקה שיש בה טעויות?

שלום רב בדיקות BERA בעלות דיוק רב אך כמוב טעויות ואי דיוקים יתכנו. כשלון הוא רק בבדיקת הסקר לאחר לידה בבדיקת BERA אין עובר / נכשל אלה הגדרה מדויקת של סף השמיעה. ריך להראות את הבדיקה למומחה אאג

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים