ניתוח כפתורים ושקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/05/2020 | 21:39 | מאת: דנית ב

בת השנה ו4 דלקות אוזניים חוזרות, והיה פעמיים ליווי במוגלה בנוסף נחירות והפסקות נשימה שקד שלישי מוגדל 80% חסימה מנוזלת תמידית, בחודשי הקיץ שיפור משמעותי מה הסיכוי שיחלוף מעצמו ללא ניתוח האם כדאי לחכות לניתוח בגיל מסוים ובאיזה מקרה כדאי לשלב גם ניתוח כפתורים תודה מראש

שלום רב הניתוח נועד להקל על התסמינים. במידה וחל שיפור ללא ניתוח אז בודאי הכדאיות של ניתוח יורדת . זה בהחלט יתכן במיוחד לאור זאת שהילדים היו בבית חודשיים ואז החשיפה למחלות כגון דלקות אוזניים ירדה פלאים. בקיץ תחלואת האוזניים בדכ יורדת . אין גיל רצוי לניתוח הכל תלוי ברמת האי נוחות והסבל .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים