חנק בגרוןללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/04/2020 | 07:49 | מאת: דנה

יש לי כחודש יובש נוראי בפה באף אין לי רוק האוכל מתקשה לרדת ואם אוכלת אומשןתה יש ליחה דביקה בגרון שגורמת לחנק צריכה להתאמץ שנליחה תעלה ולירוק אותה אחרת נחנקת למי שייכת בעיה זאת ? סותריי חומצה לא עוזרים יש לי לחץ מוגבר לסוכר הושטי העליון מי מטפל בזה א.א.ג. או גסטרואנטרולוג למי לפנות ? אין לי חיים מזה רזה מאד מיובשת האוכל והמים לא נספגים ויש לי כאבים חזקים בושטבקיבה שמקרין לגב עליון עכשיו אין לי רוק כל שיניי כואבות וגם החניכיים עייפה מאד מציק לי בעית העיכול הרפלוקס הלא תקין אני בחרדה ודכאון מהסבל

רופא גסטרו יהיה כנראה הכתובת הרצויה למרות שתלונות יובש בגרון והעדר רוק לא ממש מוסברות ע"י רפלוקס וחזרת חומצה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים