אוזן שמאל דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/01/2020 | 23:23 | מאת: טל

הבן שלי נועם בן 5וחצי היינו אצלך פעמיים עשה ניתוח צינוריות ודלקות חזרו באוזן שמאל עכשיו החליטו בבני ציון לעשות לו ניתוח מסטואידקטומיה רציתי לשאול לגבי השלכות לזה פגיעה בשמיעה מכשיר שמיעה דלקת קרום המוח פגיעה בעצב מה הסיכוי שזה יקרה ויש לנו גם סיטי אוזניים אם תרצה לראות

שלום רב בכדי לתת המלצות טיפוליות אני צריך לבדוק את הילד, לשמוע את כל התלונות והתסמינים ולראות את בדיקות ההדמיה ניתן לקבוע תור למרפאה ב 0772180024/5 או לפנות למרפאת אאג ילדים ברמב"ם מזכירות 047774144

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים