דלקת אוזניים בפעוט מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/11/2019 | 14:06 | מאת: חן

היי בני בן השנה ו8 כבר כמה שבועות יש לו הפרשה של נוזלים מהאוזן הוא קיבל טיפול של אנטיביוטיקה ומי חמצן לניקוי ואחרי שבוע נדבקה גם האוזן השנייה קיבל אנטיביוטקה והמשך טיפול בהמשך זה עבר והתרפה עכשיו חזר שוב אחרי פחות משבוע האוזן מפרישה נוזל צהוב קיבל שוב הטיפול השאלה מה ניתן לעשות כדי לטפל בזה ממש כמו שצריך הוא ממש סובל זה מצעק לו ומגרד אשמח לעזרה תודה

שלום רב לקחת תרבית מהאוזן עם ההפרשה . לאחר מכן התחיל טיפול בטיפות אנטיביטיות למשל OFLOX או CILOXAN

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים