נגישות
נגישות

הוצאת שקדים לבת 8 וחצי במיקרה של פפא

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/06/2019 | 17:31 | מאת: איילת

האם רלבנטי לחשוב על ניתוח להוצאת שקדים במקרה של פפא שתוקף נורא צפוף את הבת שלי? בת 8 וחצי. לאחרונה התקף מדי 4 ימים.מטופלת בבטנזול.

לקריאה נוספת והעמקה

כן ניתוח שקדים מורדי את תדירות התקפי PFAPA בצורה ניכרת עד כדי הפסקתם. במדיה ותדירות ההתקפים גבוה זה בהחלט אפשרות טובה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים