נוזלים באוזניים לתינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/03/2019 | 22:14 | מאת: עדי

שלום, יש לי 3 שאלות 1. כמה זמן לוקח לנוזלים באוזניים מהלידה להעלם? מה נחשב פרק זמן לא סביר? 2. בבדיקת ברה, מה המשמעות של הבדל של 0.44 מילישניות בV5 בין שתי האוזניים? 3. מה המשמעות של בדיקת ברה תקינה בערך (ירידה של 20 דציבלים- ללא משמעות קלינית) אבל בדיקת oae לא תקינה? איך זה יכול לקרות? תודה רבה

שלום רב חלק מהשאלות מאד טכניות , צריך לראות את כל מרכיבי הבדיקות ולהתייעץ עם גורם רפואי שמבין בהם 1. אין לדעת רק המעקב יגיד לעיתים מספר ימים ושבועות ולעיתים נשארים שנים 2. אין משמעות 3. דברים טכניים של הבדיקות. כשאר יש נוזלים לא מקבלים תגובות ב OAE למרות שספי השמיעה תקינים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים