דיספטיל לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/03/2019 | 11:05 | מאת: עדי

שלום דר, בני בן שנה ושלושה חודשים, סובל מדלקת חוזרות ומוגלה באוזן ימין כבר מהיותו בו 4 חודשים..הרופאה נתנה מאז טיפול מונע דספטיל, ישנה תוצאה טובה, פחות דלקות.. המליצה עד פסח לתת לו.. עד כמה זה משפיע באמת על דלקות? האם כשאפסיק את הטיפול (בקיץ) המצב ישתפר? לידיעה, הוא במעקב א.א.ג ובדיקות שמיעה.. הולך לכיוון ניתוח כפתורים לפי הרופא..

שלום רב מתוך המידע הקיים טיפול אנטיביוטי מונע יעיל בצורה חלקית מאד בעת נטילת האנטיביוטיקה ואין לו כל יעילות לטווח ארוך יותר. אך בכל מקרה תדירות הדלקות יורדת בחודשי הקיץ דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים