טיפול באבאמיס לאחר סינגולייר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/03/2019 | 12:35 | מאת: אמא

דר גורדין שלום רב, ביתי בת השנתיים סובלת מנזלת כרונית, נחירות ונשימה כבדה. בצילום נמצא שקד שלישי מוגדל. בבדיקת שמיעה נמצאה ירידה קלה-בינונית בשמיעה. היא טופלה במשך חודשיים בהמלצתך בסינגולייר אך ללא שיפור מספק. האם כדאי להפסיק שימוש בסינגולייר ולהתחיל טיפול באבאמיס? (היא לא טופלה באבאמיס בעבר) אודה לתשובתך

שלום כן להפסיק את השימשו בסיינגולייר - אם אחרי חודשיים אין שיפור כנראה לא עוזר. אפשר לנסות אוומיס לשם כך צריך מרשם .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים