בדיקת סינון שמיעה לא תקינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/02/2019 | 10:50 | מאת: יוסי

שלום, הבת שלי (בת 7) עברה בדיקת שמיעה במסגרת בית הספר (כיתה א) והיא לא תקינה: בשתי האוזנים תוצאות זהות : תדר 500Hz , עוצמה 25 db - לא תקין תדר 1000Hz , עוצמה 20 db - לא תקין תדר 2000Hz , עוצמה 20 db - תקין תדר 4000Hz , עוצמה 20 db - לא תקין אשמח להבין : 1. מה המשמעות של התוצאות הנ"ל 2. כמה מדויקות הבדיקות הנ"ל? 3. במידה ויש בעיה, מה הפתרונות? 4. האם המצב יכול להדרדר במידה ולא מטפלים? תודה, יוסי.

שלום זאת בדיקת סקר והיא בהחלט לא תמיד מדויקת. לכן הדבר הראשון שיש לעשות זאת בדיקת שמיעה מלאה במכון שמיעה במדיה ויוצאת תקינה כל אר השאלות לא רלוונטיות. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים