רופאים המתמחים בשחזור עור התוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/02/2019 | 18:38 | מאת: אבי

שלום, לבני היו נוזלים באוזניים בגיל צעיר, בהתאם להמלצת הרופאים קיבל שלל סוגי אנטיביוטיקה ולא ברור מה מידת התועלת או הנזק ארוך הטווח שגרמה כל תרופה. בגיל 4 בהמלצת רופאים עבר ניתוח השתלת כפתורים. בגיל 6 לאחר שהכפתורים לא יצאו לבד נאלץ לעבור ניתוח להוצאתם. וכעת בגיל 8 נשארו חורים בשני הצדדים והוא צריך לעבור שני ניתוחי שחזור עור התוף. את דעתי על התנהלות הרופאים ומדוע בני הגיע למצב כזה, אשמור למעמד אחר. כעת הנזק כבר נעשה ושאלתי לגבי שחזור עור התוף, הבנתי שזה ניתוח לא פשוט ויש רופאים המתמחים זה. השאלה אם תוכל להמליץ לי על רופאים טובים בארץ שעושים זאת, מדובר בשמיעה של הילד ואני רוצה מינימום סיכון בניתוח. תודה מראש על תשובתך.

אין זה מתפקיד הפורום להמליץ על רופאים ניתוח לסגירת נקב נפוץ למדי ויש מספר רב של רופאים שמצבעים אותו דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים