חיידק בגרון ???????????????????????

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/02/2019 | 23:21 | מאת: ארז

שלום בני בן 16 לפני שבועיים התחיל לו כאבי גרון הלכנו למוקד והרופא נתן לו רפפאן פעמיים ביום ל10 ימים אחרי 3 ימים מסיום הטיפול שוב כאב לו הגרום שוב הלכנו למוקד והרופא אמר שהוא לא רואה כלום ונתן לו אנטביוטקה קארין רק עם המשטח חיובי בבית עשיתי לו משטח מהיר ויצא חיובי והגרון שלו בפנים לבן לא יודע איך הרופא לא ראה את זה שאלתי אנטביוטקה קארין זה מתאים לחיידק ? ועם לא יעזור מה לעשות ? תודה

שלום רב לא יודע מה יצא במשטח איזה חיידק. כעיקרון האנטיביוטה הנ"ל אמורה לעזור לרוב המזהמים בחלל הלע. רצוי להתייעץ עם רופא מטפל שיתייחס לתוצאות המשטח

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים