פענוח תוצאות בדיקת שמיעה בן שנתיים ו8

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/01/2019 | 22:38 | מאת: נ.ק

היי , בבדיקת שמיעה נאמר לי על בני (בן השנתיים ושמונה )כי נצפו תגובות של הפסקת תנועה לקולות בעוצמה של 25 db ונוזלים באוזן ימין (אוזן שמאל פחות) .מצריך להערכתך ניתוח כפתורים? יש רקע של דלקות אוזניים , איחור בדיבור ובעיות היגוי. יש הבנה מלאה ומילוי הוראות. תודה

שלום רב לא ניתן לקבל החלטות לגבי טיפול רק על סמך מספרים בבדיקת השמיעה. יש להתייחס למרכיבים נוספים בבדקת השמיעה וגם לרמה התפקודית איחור שפתי ועוד וגם משך הזמן שחשד לליקוי שמיעה. לחזור עם תוצאות הבדיקה לרופא אאג להחליט יחדיו

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים