נוזלים באוזנים בן שנתיים ושמונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/01/2019 | 19:56 | מאת: נופר

שלום רב, בבדיקת רופא א.א.ג נמצאו נוזלים בשני האוזניים. בעוד מס' ימים אעבור בדיקת שמיעה וטימפנומטריה.ברצוני להבין, באם בדיקת הטימפנומטריה תראה שאכן ישנם נוזלים ובדיקת שמיעה תצא תקינה אזי אומר שאין הבעיה בנוזלים? לבני יש עיכוב שפתי, מילים בודדות, ידע לומר עוד מס מילים שאינו משתמש בהם , ידע לשיר מעט שירים, בחלק מהמילים אינו משתמש,ההיגוי של המילים לא ברור, מתקשה לרכוש מילים חדשות, נוגע באוזניו וקם באמצע הלילה בבכי לרוב. אני מנסה להבין כיצד אדע באם יזדקק לניתוח כפתורים?האם מה שתארתי לעיל מעיד על בעית שמיעה או ליקוי בה? הנוזלים בלבד הם פקטור? אשמח שתאיר את עיניי בעניין.תודה

שלום רב חלק משאלותייך יענו לאחר בדיקת השמיעה . כעירן עיכוב בדיבור יכול להיות ממגוון סיבות כאשר ירידה בשמיעה היא השכיחה בהם. במידה ובדיקת השמיעה תראה זאת ויש גם נוזלים ניתוח כפתורים הוא אכן הדבר המתבקש

19/01/2019 | 19:16 | מאת: נופר

תודה,האם נוזלים גורמים לעיכוב דיבור גם אם הבדיקה תהיה תקינה?מנסה להבין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים