שקד שלישי+ ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/01/2019 | 11:24 | מאת: יאנה

שלום, בתי בת 5 סובלת מנוזלים באוזניים ונזלת כרונית מגיל שנתיים. הנוזלים במצב חמור בחורף ומתייבשים בקיץ, לאחר שזה חוזר על עצמו הוחלט על ניתוח כפתורים. לגבי השקד שלישי, נאמר לי שגם אותו מוצלץ להוריד, רק לא ככ מבינה למה מאחר ובצילום נמצא כי אינו מוגדל. אשמח לתגובה תודה

שלום רב צריך לשמוע את כל התלונות ולבדוק את הילדה ואז ניתן לתת המלצות. גודל השקד השלישי בצילום הוא הדבר הכי פחות חשוב בקבלת ההחלטות. תשאלי את מי שהמליץ על ניתוח כריתתו מה ההיגיון. המטרה הניתוח של ניתוח זה אמורה להיות שיפור הנשימה האפית, נחירות ונזלת. יש גם רווח משני בעזרה לאוורור האוזניים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים