בעיית תפקוד תעלות השמע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/12/2018 | 08:38 | מאת: רונה

הבת שלי בת 17 סובלת מבעיה בתעלות השמע כבר כמעט 3 חודשים כלומר בחוסר יכולת לאסן לחצים.זה מתבטא בתחושת לחץ באוזניים כמו בטיסה..היא טופלה בספריי לאף עם הטב הקלה בצד אחד ..לא נמצא גורם ברור לבעיה. האם בעיה כזו של השוואת לחצים עוברת בסוף מעצמה ללא טיפול ניתןחי? כמה זמן עשוי לקחת

שלום בד"כ זאת בעיה חולפת , 3 חודשים זה פרק זמן ארוך יחסית אך עדיין יכול לעבור. רצוי להבדק אצל רופא אאג כולל בדיקה סיבאופטית של האף. ולבצע בדיקת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים