בדיקת סינון שמיעה פעוט

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/11/2018 | 15:50 | מאת: חן

שלום ד"ר בני לא עבר בדיקת סינון שמיעה בתינוקיה של בית החולים 3 ימים לאחר הלידה. הבדיקה בוצעה פעמיים. לאחר שבועיים בדיוק מהלידה שוב פעם ביצענו בדיקת סינון שמיעה והוא עבר בשתי האוזניים. האם זה מספיק כדי לקבוע שאין לילד בעיית שמיעה או שצריך לבצע בדיקה נוספת? איזו בדיקה נוספת ?

שלום קרוב לודאי שמספיק. יש תוכניות סקר שמיעה בבתי חולים שבכל זאת מזמינים למעקב שמיעתי את התינוקות שנכשלו ראשונית ובבדיקה החוזרת יצא תקין .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים