דלקות באוזניים חוזרות עקב נוזלים באוזניים לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/11/2018 | 10:03 | מאת: אלינור

שלום יש לי בן בן שנתיים וחצי שסובל מנוזלים באוזניים עקב דלקות חוזרות הומלץ לנו על יד אף אוזן גרון להישתמש בסירופ לותרים שכן זה הפחית מעט את הנוזלים אבל הדלקות עדיין חוזרות מציינת שהיה מקבל אנטיביוטיקה אזניל שכן עזרה בהתחלה וכעט זה לא משפיע עליו מה כן אפשר להמליץ על מכשיר או תכשיר שכן יכול להמעיט את הנוזלים ולנסות להמנע מניתוח הכפתורים תודה

שלום רב אין כל תכשיר בגיל הנ"ל שיכול לעזור לנוזלים באוזניים. טיפול תרופתי חסר יעילות לחלוטין ולכן אינו מומלץ כלל. בחל מגיל 3-4 שנים ניתן להעזר במכשור שיכול להקל על האוורור האזוניים למשל EARPOPPER או OTOVENT לגבי הדלקות גם כך דועכות בצורה ניכרת בגיל שנתיים וחצי / 3 שנים לכן ניתוח כפתורים לדלקות די מיותר.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים