שיעולים חוזרים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/07/2010 | 05:59 | מאת: שואל

שלום ד"ר גורדין, בתי בת השנה ושלושה חודשים משתעלת שיעולים במהלך היום והלילה כבר למעלה מחודדשיים. אנחנו הולכים כל הזמן לרופאץ לעיתים הוא בודק ואומר שהכל בסדרץ לעיתים הוא נותן אנטיביוטיקה.האנטיביוטיקה אכן עוזר ובתי מפסיקה להשתעל למשך שבוע-שבועיים אולם אח"כ השיעול חוזר. מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם ייתכן שיש משהו (לדוגמא: משהו שאנחנו עושים או משהו סביבתי אחר) שגורם לה להשתעל בצורה כזו?

שלום רב יכולות להיות מספר סיבות לשיעולים החוזרים. נזלת וחסימה אפית על רקע שקד שלישי. דלקת בדרכי הנשימה התחתונות בעקבות מחלה וירלית חריפה וסיבות נוספות. אטיביוטיקה לא נכללת בטיפול של שעול ממושך. הכוון יכול להיות אינהלציות של מי מלח, ונטולין וסטירואידים. הכל תלוי בחומרה. כדי להבדק ולהתייעץ עם רופא ילדים, בעדיפות רופא ריאות ילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

04/07/2010 | 21:23 | מאת: שואל

אנו נפנה אל רופא הילדים של בתינו בשנית ונבדוק את האפקים שהצעת.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים