דף מהאף בתדירות גבוה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/09/2018 | 13:25 | מאת: הילה

שלום ד"ר גורדון, בני בן 9 בשנה האחרונה הוא החל לסבול מיציאת דם מהאף (ומהפה) בתדירות גדולה מאוד ובכמויות גדולות . ביצענו בדיקה עם מצלמה אצל רופא מומחה ולא נמצא דבר... אך התופעה לא פוסקת... 1. מה ניתן לעשות? 2. הילד לומד בתוך ממ"ד בבית ספר.. האם יש קשר בין ירידת הדם מהאף שהחריפה בשנה האחרונה לבין גז הרדון שידוע שקיים בממ"ד? אודה לתשובתך הילה

שלום רב דמומים מהאף שכיחים בילדים. יש מגוון גורמי שתורמים כאשר העיקרים הם יובש של הרירית (מזג אוי ר יבש, מזגן וכו), מגע עם האף (חיטוט) וסטיה של מחיצת האף. הפתרונות הם להשתמש במי מלח א וזלין לאף להגדלת הלחות והרטיבות ולגזור ציפורניים . לא מכיר קשר לגז רדון

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים