דלקות אוזניים בריכה ואטמי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/07/2018 | 20:38 | מאת: שני

שלום רב ביתי בת שנה וחצי סובלת מדלקות אוזניים חוזרות.. כל חודש.. מזה כעשרה חודשים. ככל הנראה בשל נזלת וצורת תעלת האוזן. בכל הפעמים ההפרשה מתנקזת לה החוצה באופן טבעי. גם כעת עם דלקת והפרשה שמטופלת באנטיביוטיקה וטיפות. אני מעוניינת ללכת איתה לבריכה. האם יש צורך באטמי אוזניים? אציין כי כעת עם חור בעור התוף. אודה להבהרה וסיכונים במידה ויש. תודה רבה

שלום במידה ויש עדיין נקב בתופית רצוי להשתמש באטמים ולמנוע כניסת מים. אך שווה לחזור לבדיקת רופא רוב הנקבים נסגרים לאחר תקופה קצרה ואז אין בעיה להרטיב דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים