אף סתום לילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/06/2018 | 14:24 | מאת: אורית

אשמח לעצה האף של הבת שלי בת 3.5 סתום, בלילה היא נושמת ושומעים אותה עד לסלון וזה ככה לפחות 3 שבועות. יש לה נזלת יבשה 2 גושים עקשניים שאני לא מצליחה להוציא מהאף. המקלחת לא מרככת אותם. והיא כבר לא מסכימה לי להתעסק איתה…. יש עצות?! ניסיתי מיי מלח בשפריץ… יצא דם (מרוב שזה כבר נתקע לה על הנימים באף) סליחה על הפירוט - זה בשביל שתבינו האם זה דורש ביקור אצל הרופא?

שלום רצוי לפנות לבדיקה של רופא אאג ואז יוכל לתת המלצות לטיפול דר גורדין

06/06/2018 | 23:22 | מאת: רומי

כבר קבעתי לה תור. אם אפשר לשאול מה יכולות להיות האפשרויות לטיפול והאם שקד שלישי קשור לכך? פשוט קיבלנו הפנייה לצילום מרופא מומחה (אחרי דלקות אוזניים חוזרות שהיו לה)

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים