חרחורים אצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/04/2018 | 23:17 | מאת: מור

שלום ד"ר תינוקת בת חצי שנה חרחורים איומים מהאף אין נזלת שמים טיפות עושים אינהלציה שום דבר לא עוזר לפעמים נראה שמחריף. הרוםאה אומרת שזה כלום נזלת בפנים שלא רואים. חוששים שהשתמשנו הרבה בשואב נזלת וגרמנו לנזק. מה עושים? בבקשה

שלום משתמשים במי מלח לאף בתרסיס. אינהלציה פחות יעילה לאף עצמו יש לפנות לרופא אאג לבדיקה אנדוסקופית של האף דר גורדין

03/05/2018 | 11:24 | מאת: מור

שלום ד"ר תודה על המענה . בדיקה אנדוסקופית זו בדיקה בביהח בהרדמה? כי בדיקה רגילה רופא א.א.ג ביצע

זאת בדיקה ללא הרדמה נעשית במרפאה של רופא אאג , לא לכל הרופאים יש את הציוד הנדרש לבצעה. רצוי לפנות לרופא אאג ילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים