תופעות לוואי שלאחר ניתוח כריתת שקד ועוד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/04/2018 | 10:51 | מאת: שרית

נכדתי בת 4. לפני 3 שבועות עברה ניתוח: כריתת שקד שלישי, כריתת שקדים וכפתורים. מה עושים? מאז הניתוח כל לילה היא מתעוררת בבכי מספר פעמים. ביום היא בסדר. היא אפילו ישנה עם ההורים כדי לתת לה את הביטחון ואהבה, ובכל זאת מתעוררת בבכי.. מתי יש סיכוי שזה יחלוף??? תודה.

שלום רב לאחר 3 שבועות הכאבים כבר חלפו והראיה לכך היא העדר תסמינים במשך היום. לגבי המרכיב הרגשי זה כבר יותר מורכב ויתכן שממשיכה להתעורר עקב כך. טיפול רגשי/ התנהגותי דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים