אינפקציה מתמשכת באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/02/2018 | 15:29 | מאת: גלי

שלום, ליפני שנתיים עשיתי לביתי חורים באוזניים. לאחר חודשיים באחת האוזניים נהייתה דלקת עם אינפקציה שטופלה במשחה אנטיביוטית ולא החזרנו את העגילים (החורים נסתמו). מאז כל כמה חודשים האינפקציה חוזרת לאותה אוזן ולאחר טיפול של כמה ימים עוברת. ביתי רוצה שוב לעשות עגילים. השאלה שלי, האם ניתן לעשות שוב חורים למרות שיש לה אינפקציה שחוזרת ללא הפסקה?

שלום רצוי להתייעץ עם רופא עור לגבי שאלתך. בכל מקרה לא הייתי מחזיר את העגילים בתקופה הקרובה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים