אינפקציה חמורה באוזן טיסה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/01/2018 | 11:55 | מאת: מיטל

היי , אנחנו בבנגקוק ומחר בערב עולים לטיסה לארץ. בני בן ה5 סובל מאינפלציה חמורה באוזן ושיעול , היינו בבית חולים כאן וקיבל המון תרופות כולל אוגמנטין ל14 יום ( סבב שני) לפני שבועיים קיבל בגלל דלקת ריאות . אני בהריון בשבוע 15 ממש רוצה כבר להגיע הבייתה . האם אפשר לעלות לטיסה כל כך ארוכה עם כאבי אזניים מטורפים כאלה? הוא מקבל נורופן ואתמול לסירוגין לשיכוך הכאב בכל כמה שעות. ממש חלש. אשמח לתשובה מהירה . תודה מיטל.

כנראה כבר לא רלוונטי אך טיסה ב ד"כ די נסבלת בילדים בהצלחה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים