סדק בגשר האף שמשנה את הצורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/12/2017 | 19:29 | מאת: טל

לפני ארבעה ימים קיבלתי מכה באף מאחיין שלי. גיסי זרק אותו עליי כחלק ממשחק וכתוצאה מכך המצח שלו נחבט באף שלי , בחלק העליון והאמצעי בצורה קשה. שמעתי קול של שבר. לא היה דימום אך האף התנפח מאוד וכאב מאוד. רופא המשפחה שלי אמר שהייתי צריכה ללכת לבטר"ם או למיון כדי שאולי יזיזו לי את המחיצות אך עכשיו זה מאוחר מידי כי המחיצה כבר התקבעה. אני מאוד בלחץ וכבר ראיתי שינוי קטן באף, בפרופיל. אני מקווה שזו רק נפיחות שתמשיך לרדת. עשיתי היום גם צילום. מה עוד אפשר לעשות??? האם יש אפשרות שהאף יחזור לקדמותו למרות ששמעתי קול של שבר/סדק? תודה, טל

לפנות לבדיקה של רופא אאג . במידה ויש שנוי בצורת האף הגרמית ניתן נסות להזיז בחזרה בטווח זמן של 7-10 ימים מהחבלה. חשוב להגיע לרופא עם תמונה טרם החבלה בכדי שניתן להשוות למראה הקודם דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים