מבקשת לקבל הסבר קצר לכל אחת מהתופעות הבאות:

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/11/2017 | 13:03 | מאת: האמיתית

פוליפ שקד שלישי אנדואיד שקדים מוגדלים האם הפיתרון לכל התופעות הנ"ל הוא ניתוח או שלחלקם עדיף טיפול תרופתי תודה מראש ד"ר

שלום אלה רקמות ואיברים שנמצאים בכל בני האדם. לעיתים במיוחד בילדים רקמות אלה מוגדלות יחסית למעבר האפי ולועי הקטנים ואז מהווים בעיה מבחינת הנשימה. ההתייחסות צריכה להיות לא לשקדים מוגדלים או שקד שלישי מוגדל אלה לתסמינים שמפריעים לאיכות חיים ואז לחפש את הסיבות לכך. הפרעה נשימתית שנגרמת עקב שקדים ושקד שלישי מגדלים לרוב מטופלת בניתוח . ניתן גם לנסות טיפולים תרופתיים שונים , פחות יעיל מניתוח. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים