שקד שלישי אצל ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/09/2017 | 00:19 | מאת: עדי

היי שלום רב , בתי בת ה-6 עברה בגיל 1.7 ניתוח להוצאת שקדים ושקד שלישי לאחר מכן בגיל 2.5 השקד השלישי פיתח את עצמו בחזרה ושוב עברה ניתוח להוצאת השקד חשוב לציין שבכל הפעמים בוצע הניתוח בגלל דום נשימה קשה שהיה לה לפני כשנה שבו לה כל הסימנים שהיו לפני הניתוח המון נזלת , נחירות ממש חזקות במהלך השינה ,יקיצות מרובות ועכשיו כשהיא גדולה אני כבר יכולה לשים לב לכך שדורשת המון מים גם במהלך הלילה וגם בבוקר בשביל לחסוך ממנה שוב את כל המסע המפרך לגילוי השקד הפעם עשינו צילום בלבד אשמח לדעת האם לפי הצילום קיים חשד ששוב השקד השלישי מתפתח לאיטו בהזדמנות זו רוצה להודות לך על הניתוח הראשון שעברנו אצלך חייבת לציין שקיבלנו את מלוא תשומת הלב שמאוד נחוצה ברגעים אלו וכמובן מקצועניות רבה תודה מראש על התשובה ..

שלום יש לפנות לבדיקה של רופא אאג . צילום כשלעצמו אינו מפסק בקביעת אבחנה ודרכי טיפול. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים