שבר באף תוך כדי נופש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/09/2017 | 04:48 | מאת: עמית

היי, בשישי האחרון אחר הצהריים נחבלתי באף בחופשה, לאחר צילום שעשינו התברר שיש לי שבר. רציתי לשאול כמה זמן החלמה אתה חושב עד שהשבר יתאחה לי? כואב לי באף ובצד הימני של הפנים מתחת לעין(קיבלתי מכה באף מצד ימין) ואני טסה לחול מחר ובתכנון ללכת ליורודיסני ראשון שני, אני דואגת שלא נוכל ללכת אשמצ אם תעזור לי מצרפת לך תמונה מהצילום שעשיתי בשישי האחרון תודה,!

חבלת אף צריכה הערכה של רופא אאג כ 3-5 ימים לאחר המאורע בכדי לשלול שבר אפי ולטפל בו במידת הצורך . יש טווח זמן שניתן לנסות לתקן שבר והוא 7-10 ימים. צילום חסר ערך בניבוי וקביעת הצורך בפעולה. אך במידה ויש עוות ושינוי בצורת האף הפעולה רצויה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים