דלקת באוזן ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/07/2017 | 13:48 | מאת: Ofer

שלום רב אני כרגע בחול. לפני שבוע הייתי מקורר ומהנחיתה היה לי כאב באוזן והייתה סתומה. ראיתי רופא והוא אמר לי שיש לי דלקת באוזן תיכונה( באמצע ) ונתן לי אוגמנטין. לקחתי 2 כדורים שעשו לי רע ושילשולים. הבנתי היום שהכדור הזה לא משפיע טוב לכל המשפחה שלי והם נמנעים ממנו. יש לי כאן איתי מוקסיפן. ניתן להחליף ? אגב אני מרגיש הרבה יותר טוב מהיום

כעיקרון כן למרות שאם חש הרבה יותר טוב לא בטוח שנדרש טיפול אנטיביוטי כלשהו דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים