בן 8 עם אוזן מדממת אחרי הוצאת שעווה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/07/2017 | 20:49 | מאת: ורד

הבן שלי בן 8 ביקר החום אצל אף אוזן גרון עקב כאבים באוזן, הרופא אמר שישנה דלקת והיא מוסתרת מתחת לשעווה וצריך להוציא אותה, הוא הוציא והחל לרדת גם מהאוזן, הרופא אמר שזה יפסק ואל דאגה, אחרי חצי יום עדיין יש דימום מהאוזן, אומנם לא נוזל אבל ישנו דימום, האם זה מסוכן? מה עליי לעשות? אגב הילד קיבל אנטיביוטיקה, תודה מראש ורד

שלום מסוכן זה לא. כנראה טראומה לתעלת השמע בעקבות הניקוי . הדמם יפסק נטתנים בד"כ טיפות אנטיביוטיות למניעת זיהום משני דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים