בן 1.9 ״חוסר אוורור סינוס ותאים מסטואידים?!ו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2017 | 21:52 | מאת: מעקי

שלום רב , בני בן שנה ותשע ברקע תמיד נוזלים באוזניים ודלקות אוזניים חוזרות אל יותר בעבר והיה במגמת שיפור ו שאר רק נושא הנוזלים. עבר אם אר איי מח בשניידר שבוע שעבר בחשד לנוזלים במח - הידרוצפלוס- נמצא תקין לשמחתי הגדולה אל רשמו כך ״חוסר אוורור בסינוס מקסילארי הימי י ובתאים המסטודיאליים.. למה כתוב כך אם כמה רופאים הדגישו לי שאין בכלל סינוסים בגיל זה הייתכן?! והאל יש דחיפות בבירור או שאפשר לברר בלי לחץ? תודה לתשומת הלב והמשך לילה טוב. מיקי

שלום בהחלט יש סינוסים כבר מהלידה . יש כמובן גדילה והתפתחות של נוספים עם הזמן חוסר האוורור אינו מפתיע כלל וקרוב לוודאי ממצא מקרי שאין צורך בכל התייחסות דחופה. ראי להתייחסות רק במידה ויש מחלה חריפה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים