צפצופים בלילה לילד בן 2

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/04/2017 | 11:44 | מאת: אביטל

שלום רב דר. בני כיום בן שנתיים כבר חצי שנה אולי יותר שמתי לב שמתוך שינה הוא מצפצף לא נוחר אלא פשוט נשמע כמו צפצופים.. הלכתי לרופאת אף אוזן גרון ראתה פוליפ הביאה ספרי אבמאיס לחודש ימים.. אך הילד עדיין מצפצף מתוך שינה.. האם הפוליפ יכול לגרום לצפצופים או שזה יותר גורם לנחירות? האם הצפצופים יכולים להעיד על בעיה אחרת כמו אסתמה או משהו בריאות? או שכל הצפצופים האלה נגרמים כתוצאה מהפוליפ?? אשמח לתובנות תודה מראש

שלום שקד שלישי מגדל גורם בד"כ לנחירות . צפצופים לרוב נובעים מדרכי הנשימה התחתונות. אפשר לצלם קטע קצר של שינה של הילד ולהביא לרופא התרשמות . כמו כן לפנות לרופא ריאות ילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים