נזלת ממושכת לבן שלוש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/04/2017 | 12:16 | מאת: אלין

שלום ד"ר לבן שלי יש נזלת שנמשכת כבר כ-5 חודשים. בהתחלה חשבתי שמדובר על התקררות ממושכת אך זה נראה לי כבר יותר מידי זמן. הוא דולף כל הזמן. הוא לא ישן טוב, אך אני לא יודעת למה זה קשור.... הוא לא נוחר. אין לו דלקות אוזניים (היתה לו פעם אחת, לפני יותר משנה) ולא דלקות גרון. בכללי - הוא לא חולה הרבה (טפו טפו טפו) ובסה"כ מרגיש טוב. מפותח שכלית מאוד לגילו. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הנושא? אני מתכוונת לגשת לרופא אא"ג אך רציתי קודם להתייעץ. תודה רבה מראש!

שלום הסבות לנזלת ממושכת בגיל זה שקד שלישי מוגדל ופעיל או נזלת אלרגית ניתן לנסות טיפול אנטיאלרגי בצורה של תרסיס או סירופ. פנייה לרופא אאג רצויה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים