מכה באף מראש של חברה שליי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/03/2017 | 16:38 | מאת: עומרי

שלום דוקטור.קיבלתי מכה חזקה באף.הכאב נעלם תוך בערך בין חמש לעשר דקות.לא היה נפיחות ולא ירד דם.אך שנגעתי באף היה כאב שגם נעלם תוך פחות מיום.האם יכול להיות שהיה שבר באף?ומה הם התסמינים שיש שבר באף?האם כאב בנגיעה שנעלם לאחר פחות מיום עלול להיות תסמין של שבר?תודה על התשובה דוקטור

כאב אינו מהווה סימן מבדיל גבי שבר אפי. במידה ויש שינוי בצורת האף במיוחד עוות לד מסוים אזי שבר סביר יותר ובמצב כזה רצוי לפנות לרופא אאג כ 3-5 מים לאחר החבלה. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים