המשך לגבי איחור בדיבור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/03/2008 | 17:50 | מאת: עינת

תודה ל תשובתך השאלה היא האם כדי ללחוץ על הרופא לניתוח או אולי לבקש חוות דעת נוספת, אני מיושת ולחוצה ונראה לי שהנתיוח ישנה הרבה לילד בעיקר שכרגע מאוד מתוסכל בגלל חוסר התקשורת שלו, בנוסף הוא מגרד את אוזניו המון עד לפציעה

02/03/2008 | 18:35 | מאת: ד"ר עדי בירון

כעיקרון לחץ על רופא הוא לא דבר בריא. אם את לא מסכימה עם דעתו של רופא או אינך משוכנעת, כדאי אולי לבקש דיעה נוספת. אני מעולם לא נעלבתי כשמישהו ממטופלי ביקש דיעה נוספת, ובמקרים גבוליים גם הצעתי מיוזמתי לעשות כן. לא כדאי, לדעתי, לבקש למעלה מדיעה נוספת אחת, משום שאז מתחילים להתבלבל.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים