שאיפת ריח דבק מזרון חדש לילה שלם וקוצר נשימ בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/01/2016 | 14:01 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי מזרון חדש והשארתי את הניילון למשך שני לילות. בלילה השלישי פתחתי את הניילון ואוורתי למשך חצי יום, אך נ שאר ריח חזק מאוד של דבק והיה לי קוצר נשימה ושיעול בלילה (חדר סגור, אסמטית לשעבר). ברגע שיצאתי מהחדר בבוקר, קוצר הנשימה והשיעול חלפו כלא היו. אני בתחילת שבוע 5 להריון. האם עלול להיגרם נזק לעובר משאיפת ריח הדבק במשך כ- 11 שעות? מודאגת מאוד תודה, יעל

פורום זה לא עוסק בחשיפה לחומרים אלא בנושא גנטיקה. ניתן לפנות לטרטולוג - רופא המומחה בחשיפה לחומרים והשפעתם על הריון. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי