חלבון עוברי בתאומים
דיון מתוך פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב , רציתי לדעת האם הבדיקה תקינה או שאצטרך דיקור מי שפיר (שאני חוששת לעשות). הריון תאומים לא זהים, I.V.F, גיל 31, שבוע 17. AFP-1.25 MOM 102.1 IU/ML HCG- 1.44 MOM 69.3 IU/ML U-E3- 0.87 MOM 2.06 NG/ML סיכון לפי גיל-1:727 סיכון לפי גיל ובדיקות- 1:1303 תודה.
התוצאה אמנם תקינה אך זה לא הכלי להחליט על מי שפיר בתאומים. חשוב מהי השקיפות והסיכונים בעקבותיה פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il
תודה על תשובתך המהירה, השקיפות העורפית היא תקינה, אין הצדקה לפיה לדיקור מי שפיר לפי הרופא. לפי גיל 1:740 ולפי גיל ושקיפות 1:4111. הסקירה הראשונה תקינה אף היא. אז האם לפי שקלול שלושת הבדיקות יש צורך בדיקור? תודה רבה.