פוליפ שייליתי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

30/01/2008 | 18:04 | מאת: אופיר

בבדיקת אולטרסאונד בשבוע השישי להריון התגלה לאישתי פוליפ שייליתי ובבדיקה נוספת בשבוע השמיני התגלה שהפוליפ גדל בשני מילימטר. כמובן שאנחנו בלחץ והוסבר לנו שיהיה מעקב אחרי הפוליפ רק לא הבנו האם זה מסכן את העובר באיזה שהיא דרך והאם קיים סיכון למום שיווצר לעובר כתוצאה מהפוליפ. האם יש צורך בהתייעצות עם רופא בכיר .מחכים לתשובה דחופה או להכוונה לצורך התייעצות

בדרך כלל פוליפ שלייתי לא מתגלה בשלב מוקדם כזה. ייתכן שהאבחנה שונה . הייתי באמת ממליץ לפנות להתייעצות עם רופא בכיר.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי